Tammiston Matkaparkki

Meille olet tervetullut yöpymään myös matkailuautolla!

Matkaparkkimme sijaitsee ihanteellisen matkan päässä Naantalin idyllisestä vanhasta satama-alueesta ja Muumimaailmasta (3,5km). Turun keskustaan on 16 km. Sijaitsemme myös Saariston rengastien varrella, Naantalin satamaan on 1,5 km.

Tilallamme voit nauttia ihanan maalaisaamiaisen kauniissa kartanon salissa 10€/aik, lapset 4-11v. 5€, alle 4v. ilmaisia. Kaunis omenapuutarha on käytettävissä rentoutumiseen, kesälampaamme kaipaavat myös rapsutuksia! Päärakennuksen yhteydessä teitä palvelee päivittäin klo 14-20 Bar, Bistro& Cafe Kuulas.

Parkkipaikallamme on tilaa 10 ajoneuvolle. Koska paikka on tarkoitettu vain 1-2 vuorokauden yöpymiseen ja tilamme on rajallinen, emme salli etutelttoja emmekä matkailuperävaunuja. Majoittua voit vain matkailuajoneuvoksi rekisteröidyllä autolla.

Ohjeet majoittumiseen

Sisäänkirjautuminen klo 12-22 (klo 19 jälkeen itsenäisesti), uloskirjautuminen viimeistään klo 12. Paikan voi maksaa vastaanotossamme klo 8-19 välisenä aikana tai verkkokaupassamme klo 19 jälkeen . Voit myös varata paikan etukäteen soittamalla 044-5104293 (palvelemme klo 8.00-19.00 välisenä aikana) tai ostamalla verkkokaupastamme paikka etukäteen merkitsemällä huomautuksiin haluttu päivämäärä.

Meillä ei ole tarjota yleisiä tiloja eikä septitankin tyhjennystä. Sähköä saa ottaa kahdesta sähkötolpasta (10A, 4 pistoketta) maksettuaan paikkamaksun. Hinta 25€/yö/auto, SFC-jäsen 18€/yö/auto.