Viivy vuorokausi tai koko viikko!

Tammiston piha-asunnot löydät päärakennuksen vieressä sijaitsevasta rakennuksesta kahdessa kerroksessa. Apartment Heinämies sijaitsee yläkerroksessa, Apartment Kyntömies alakerroksessa. Molemmilla on oma sisäänkäynti rakennuksen vastakkaisilla puolilla maan tasosta. Auton voi parkkeerata asunnon oven eteen. Molemmat asunnot ovat pinta-alaltaan 40m2 ja ovat talvi-asuttavia.

Majoituksemme on auki vuosittain kesäkauden 1.5. – 30.8. Talviaikaan tarjoamme vain pitkäaikaismajoitusta 1 – 9 kuukauden tarpeisiin. Ota yhteyttä jos tarvitset majoitusta vaikkapa putkiremontin, työkomennuksen tai muun syyn vuoksi, autamme mielellämme!

Apartment Heinämies 2+2 on vuonna 2019 saneerattu täysin varusteltu kahden makuuhuoneen huoneisto. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode( siirrettävissä erilleen) , toisessa kaksi yksittäistä vuodetta. Molemmissa huoneissa omat televisiot. Keittiössä iso jääkaappi-pakastin, uuni/hella, tiskikone, mikro, kahvin-ja vedenkeitin, leivänpaahdin sekä astiasto. Kylpyhuoneesta löytyy pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Eteisessä sijaitsee iso liukuovellinen kaapisto, jossa runsaasti säilytystilaa. Olohuonetta ei varsinaisesti ole vaan oleskelutilana on keittiö, josta löytyy pieni sohva.

Apartment Kyntömies 2+1 on lyhyempään majoittumiseen soveltuva studiohuoneisto, jossa parisänky (siirrettävissä erilleen), vuodesohva ( 120cm) , ruokapöytä , televisio sekä kaappitilaa. Keittiösyvennyksestä löytyy jääkaappi, liesitaso, mikro, kahvin-javedenkeitin, leivänpaahdin sekä astiasto. Tilava wc-kylpyhuone sekä sähkösauna. Pihalta löytyy ruokailuryhmä sekä hiiligrilli.