Mökit

Pihapiirissä 2 kpl maatilan ulkorakennuksiin kunnostettuja mökkejä.

2+1 h Takkatupa on maatilan vanha puusauna, jonka takkahuoneessa on tunnelmallista yöpyä.
Tuvassa on levitettävä sohvasänky sekä taitettava varavuode. Tupa on ihanteellinen kahdelle aikuiselle, mutta pieni perhekin mahtuu tuvassa majoittumaan. N. 20 m² huoneessa on takka, jonka loisteessa on romanttista nukahtaa. Puusauna on vapaasti lämmitettävissä. Mökissä wc ja suihku, pienoiskeittiö, jossa jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, keittolevy sekä astioita. Pihalla omassa käytössä hiiligrilli, pöyträryhmä sekä parkkipaikka. Mökkejä voi varata vain 1.5.-30.8. välisenä aikana, mökit  eivät ole talvikäytössä.

4 h Punainen tupa tuo mieleen lapsuuden mummonmökin. N. 25 m² mökissä on keittonurkkaus, jossa liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astioita sekä wc ja suihku. Mökissä on parisänky sekä levitettävä sohvasänky. Mökki on yhtä yhtenäistä tilaa. Pihalla omassa käytössä hiiligrilli sekä ulkokuistilla istuinryhmä. Oma parkkipaikka. Ei talvikäytössä.

Mökkeihin saadaan majoittumaan yhteensä 11 henkeä. Lisävuoteita ei mökkeihin mahdu, mutta lainaamme veloituksetta lasten kannettavaa matkasänkyä.

4h Ratavartijan tupa on tilalta noin 500 m radanvarressa sijaitseva vanha ratavartijan tupa. Mökissä on makuukammari, jossa parivuode sekä yhden hengen vuode sekä tupa, jossa yksi vuode. Tupaan tulee kylmä ja lämmin vesi ja siellä on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä keittolevy. Piharakennuksessa sijaitsee ulkovessa sekä vanhanjan sauna, jonne tulee kylmävesi letkulla. Padassa lämmitetään kuuma vesi ja kiuas lämpiää puilla. Tämä on varsinainen ekomökki!  Iso pihapiiri sopii vaikka koirien kanssa matkustaville. Ei talvikäytössä.