Aamiaismajoitus

Päärakennuksessa  sijaitsee 5 kpl tilavia perhehuoneita. Wc:t ja suihkut ovat yhteiskäytössä ja sijaitsevat käytävillä huoneiden välittömässä läheisyydessä (yht. 3 kpl).

Lisäksi yhteiskäytössä ruokailu/oleskelutila, jossa pienoiskeittiö (jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- & vedenkeitin, keittolevy, tiskiallas sekä astioita) sekä televisio. Ravintola Tammiston Kuulas palvelee joka päivä klo 14-21 (keittiö 20) tarjoten laadukasta , rentoa ja lähellä tuotettua ruokaa aurinkoisella  kesäterassilla. A-oikeudet.

Päärakennukseen saamme majoittumaan maksimissaan 19 henkeä lisävuoteita käyttäen.

Aamiainen tarjoillaan kauniissa kartonomaisessa salissa klo 8-10  ja sisältyy hintaan.  Samalla reseptillä jo 20 vuotta valmistetut talon rieskasämpylät, oman puutarhan sadosta puristettu omenamehu sekä -hillo ovat muodostuneet jo tilan tavaramerkiksi.

Majoituksemme on auki vuosittain kesäkauden 1.5. – 30.8. Talviaikaan tarjoamme vain pitkäaikaismajoitusta 1 – 9 kuukauden tarpeisiin. Ota yhteyttä jos tarvitset majoitusta vaikkapa putkiremontin, työkomennuksen tai muun syyn vuoksi, autamme mielellämme!