Majoitu mukavasti

Majoituspalvelumme muodostuu kuudesta  osasta:

Kaikki majoitusyksikkömme ovat erilaisia, persoonallisesti sisustettuja ja laadukkaita. Tutustu ja löydä omasi tai anna meidän auttaa valinnassasi!

Majoituksemme on auki vuosittain kesäkauden 1.5. – 30.8. Talviaikaan tarjoamme vain pitkäaikaismajoitusta 1 – 9 kuukauden tarpeisiin. Ota yhteyttä jos tarvitset majoitusta vaikkapa putkiremontin, työkomennuksen tai muun syyn vuoksi, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Voit lähettää majoitustiedustelusi oheisella lomakkeella. 1.5.-30.8 välisenä aikana kyseisen aikavälin majoituskyselyt pyydämme tekemään puhelimitse tai suoraan varausjärjestelmämme kautta.

  Kun tarvitset majoitusta Muumimaailman lähellä tai Saariston Rengastien varrella soita meille!

  Teemme yhteistyötä sekä Visit Naantalin että Visit Turun kanssa.

  Voit katsella tunnelmia Naantalista tästä.

  Sijaitsemme ainutlaatuisen Saariston rengastien alussa tai lopussa riippuen siitä mihin suuntaan reitti kierretään. Vuokraamme myös pyöriä!

  Muumimaailmaan meiltä on noin 4km . Suosittelemme jättämään autot Muumiparkkiin, josta matka jatkuu joko kävellen tai parkkilipun hintaan sisältyvällä bussikuljetuksella. Liput suosittelemme ostamaan netistä tai portilta, emme  valitettavasti myy lippuja.

  Turun lentokenttä sijaitsee 17km päässä, Turun Rautatieasema 13 km päässä. Turun joukkoliikenteen linja-autot liikennöivät n. 10-15 minuutin välein väliä Turun keskusta- Naantalin keskusta. Lähin pysäkki on nimeltään Lietsalan pysäkki, josta on noin 800 metrin kävelymatka Tammistoon.

  Helsinki – Vantaan lentoasema 180km.

  Naantalissa majoitut perheesi kanssa mukavasti, meiltä myös edullisia vaihtoehtoja!