Yhdessä//Together

”Yhdessä//together” on elämyksellinen ilta, jossa katamme Tammiston upeaan saliin vain yhden ison pöydän ja istutamme teidät vieraat kaikki saman pöydän ääreen. Jokaiselta osallistujalta keräämme pois matkapuhelimet, jotta voitte keskittyä hetkeen, toisiinne  ja olemaan läsnä. Emme kerro etukäteen mitä aiomme tarjota vaan yllätys säilyy siihen asti kunnes se kannetaan pöytään.  Luvassa kuitenkin on usean ruokalajin fine dining -tason menu, jossa astioiden estetiikka, kattaus ja miljööseen luotu tunnelma keskustelevat yhdessä kulinaarisen nautinnon kanssa.

Mitään tällaista et ole varmasti ennen kokenut ja jokainen ilta on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka luovat myös osaltaan vieraat itse. Ennen kaikkea haluamme kuitenkin luoda rennosti tasokkaan illan , jossa voit unohtaa kukkaron ja valinnanvaikeuden kotiin ja istuutua nauttimaan siitä , että jokainen yksityiskohta, ruoka ja juoma on puolestasi ajateltu etukäteen.

Paikkoja on rajoitetusti ja myymme lippuja tapahtumaan vain verkkokauppamme kautta.
Tule viettämään vaikkapa erilaista pikkujoulua porukalla!

Tällä hetkellä ennakkomyynnissä on  25.-26.11. perjantai ja lauantai-ilta.

Menu

Tarjoilemme illan aikana 7-ruokalajin fine dining- illallisen, jonka jokaisen tarjottavan saat tietää vasta kun se tarjoillaan pöytään. Suosimme kauden raaka-aineita sekä paikallisia tuotteita ja panostamme yllätyksellisyyteen.

Menu 95e/hlö

Juomapaketti 49e/hlö,

alkoholiton juomapaketti 39e

Tee tilaus verkkokaupasta »

Yksityistilaisuus yrityksellesi?

Etsitkö yrityksellenne ainutlaatuista elämystä vaikkapa pikkujouluihin? Tai onko yrityksellänne avainasiakkaita, joihin haluaisit tehdä vaikutuksen, mutta  ei  aikaa tehdä järjestelyjä?

Yhdessä//together on konsepti, joka sopii täydellisesti tarkoituksiinne! Myymme tätä  ainutlaatuista iltaa nyt myös yksityistilaisuutena hintaan 3600e (alv 0%) per ilta sisältäen  maks.  24 hengen illallisen (lisähenkilöt 30 henkeen asti +150e/hlö) . Hinta on sama riippumatta osallistuvasta henkilömäärästä.  Ilta  sisältää alkudrinkin sekä 7-ruokalajin illallisen viinikaatoineen. Tammiston upea sali on vain teidän käytössänne klo 18-22 (lisätunti mahdollinen 300e/h (alv 0%) jolloin voimme myydä juomia baarista) . Huomioithan että konseptin mukaisesti jokaiselta osallistujalta kerätään puhelin pois sekä kaikki istuvat saman pöydän ääressä . Emme myöskään ota vastaan tarjoiluehdotuksia vaan me päätämme tarjottavista ruuista ja illan kulusta.

Ota yhteyttä ja varaa omasi! Saatavana  ainoastaan 9.11.-3.12. 2022 välisenä aikana.