Haemme kesäksi 2023 iloiseen tiimiimme jäseniä!

Tammiston tila on tarjonnut jo yli 30 vuotta majoitus-ja juhlapalveluita idyllisessä Naantalissa. Toimintamme on alkanut pienestä aamiaismajoituksesta asuntoja, mökkejä ja huoneita vuokraavaksi majoituspalveluksi sekä keväällä -21 ensi kertaa auenneen ravintola Tammiston Kuulaksen myötä myös ravintolapalveluita tarjoavaksi yritykseksi. Nykyisin tarjoamme jo 15 kesätyöntekijälle töitä, ympärivuotisesti yrittäjän lisäksi työskentelee yksi työntekijä kokoaikaisesti. Olemme saaneet aina huipputiimin kasaan, joka on hitsautunut nopeasti yhteen . Kannustamme ja tuemme toisiamme ja opetamme jokaisen perusteellisesti omaan työnkuvaansa. Meillä on tarjota upea, historiaa huokuva ympäristö, vehreä, vanha omenapuutarha sekä kesälampaat puutarhan laidalla tarhassaan, jotka kesä toisensa jälkeen ovat tärkeä osa työyhteisöä – miten, se selvinnee vasta kun olet meillä töissä!

Lähetä työhakemuksesi osoitteeseen info@tammiston.com ja laita otsikkokenttään hakemasi työpaikka. Hakemus voi olla vapaamuotoinen, liitä myös CV paikkoihin, joihin edellytetään työkokemusta.

 

Lähetä hakemus otsikolla  ” Aamiaistyöntekijä” –

Oletko lämminhenkinen asiakaspalvelija, joka rakastaa leipomista , nauttii kun asiat toimii pienessä kiireessäkin ja on kiinnostunut majoitus-ja ravintola-alasta? Majoituspalvelumme etsimme henkilöä, joka vastaa aamiaisvuorosta kokonaisuudessaan.  Tarjoamme kesällä päivittäin upeassa aamiaissalissamme kauniisti esille katetun aamiaisen, joka sisältää runsaasti itse valmistettuja tuotteitamme. Tehtävänäsi on valmistaa aamiainen, huolehtia  asiakaspalvelusta sekä vastaanottaa majoitusvarauksia puhelimitse. Työ sisältää myös kahvilatuotteiden leipomista ja esillelaittoa. Vähintään hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito vaaditaan sekä hygieniapassi.

Lue  lisää  -> Aamiaistyöntekijä

Lähetä hakemus nimellä  ”Tarjoilija

Etsimme kesäksi upealle terassiravintolallemme kassa-tarjoilijaa.  Tarjoilemme rentoa fine dining -tason ruokaa laatuviinien kanssa, jotka on valinnut huippusomelier. 50-paikkaisen terassimme  sydän on hiiligrilli. Toivomme sinulta lämminhenkistä asennetta asiakaspalveluun .

Lue lisää -> tarjoilija

Kuulas Garden Grill & Café

Tammiston tila