Illallispaketti Sibeliuksen siimeksessä -konserttiin 8.6.2023

Yhdessä Naantalin Musiikkijuhlien kanssa

Metsässä on suomalainen musiikki syntynyt. Jean Sibelius kuuli lintujen lauluissa ja puiden huminassa sekä suurten sinfonioidensa että aforististen pianokappaleidensa kaiut. Sibelius oli myös nautiskelija, joka henkisen luomistyön vastineeksi tarvitsi aikaa elämästä nautiskeluun. Kahvi, sikarit, samppanjat, viinit, viskit, konjakit, riistaherkut, osterit ja kinuskikakut kuuluivat säveltäjämestarin suosikkeihin. Ravintolaelämä ja ystävät olivat lyömätön yhdistelmä.

Kolmen ruokalajin illallisemme on saanut inspiraationsa Suomen  luonnosta – saaristosta aina Lappiin asti. Juomat muokailevat teemaa kotimaisuudellaan. Sibelius-viinit tuotetaan Ranskassa, Chateau Carsinin viinitilalla, jonka omistavat suomalaiset Juha ja Nea Berglund, isä ja tytär. Juha Bergundin isä, suomalainen kapellimestari Paavo Berglund (1929–2012), tunnetaan erityisesti työstään Sibeliuksen musiikin parissa.

Paavo johti orkestereita niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa ja on levyttänyt kaikki Sibeliuksen sinfoniat kolmeen kertaan. Jean Sibelius -viinien myynnistä tilitetään osa perikunnalle, joka puolestaan näiden varojen avulla tukee etenkin nuorten suomalaisten musiikkiuria kilpailujen ja apurahojen avulla. On upeaa, että ostamalla suomalaisin käsin valmistettuja Jean Sibelius -viinejä, voi tukea myös suomalaista musiikkikulttuuria.

Ravintola Tammiston Kuulas

8.6.2023 klo 16.30–18.30

150 € / hlö sisältäen

3-ruokalajin menu
Viinipaketti
Liput Sibeliuksen Siimeksessä
-konserttiin klo 19
Kuljetus Tammisto–Naantalin kirkko–Tammisto

Sibeliuksen siimeksessä
-menu

Siikaa, siianmätiä ja jäkälää

Säde Sec, arktinen kuohuviini
Hermannin viinitila, Ilomantsi

– :•: –

Kaurista, puikulaperunaa ja kuusta

Jean Sibelius Rouge 2016 Ranska, Chateau Carsin

– :•: –

Lakkaa, valkosuklaata ja mallasta

Valokki 2019 Suomi, Ainoa Winery

Muistathan tägätä meidät sosiaalisessa mediassa