Terassiravintolamme palvelee 20.8. asti

Olemme auki ke -la klo 14-21 (keittiö klo 20)

su klo 14-19 (keittiö klo 18)

ma-ti 15.-16.8. olemme suljettuna.

Katri Tätilän kahvipuhvetti on tältä kesältä jo loppunut. Tervetuloa ensi kesänä samalla konseptilla nauttimaan Tätilän herkuista!

Piknikkoreja voi varata jälleen ensi kesänä.

Meille et voi tehdä pöytävarausta emmekä pysty palvelemaan yli 8 hengen seurueita.

Terassilla on 40 paikkaa ja sisätiloissa  noin 30 paikkaa. Halutessasi voi levittää räsymaton puutarhaan ja istahtaa sinne odottamaan

ja nauttimaan alkudrinkit jos kaikki paikat on varattuja .

Tervetuloa!

Portailla soi!

Kiitos kaikille tänä kesänä keskiviikon tapahtumassa vierailleille!

Tapaamisiin ensi kesänä.

Kuulaksen tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten kun entisen Tammiston maanviljelystilan päärakennus rakennettiin ja puutarhaan istutettiin omenapuita. Upea, 35-paikkainen terassi rakennettiin talon aurinkoiselle, etelänpuoleiselle takapihalle omenapuutarhan kupeeseen keväällä 2021. Panostamme tarkoin valikoituihin, elämyksellisiin tuotteisiin kaikessa mitä teemme, oli se sitten ravintolan tuoli, kahvikuppi tai taustamusiikki.

Ruokafilosofiamme rakentuu terassin hiiligrillin ympärille – simppeliä, taiten tehtyä ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, josta nauttii vaativampikin kulinaristi yhdessä perheensä kanssa. Omena kulkee hienostuneena sivujuonteena mukana läpi menun. Kuulas on arkipäivän elämys, nautinto jonka olet ansainnut.

Menut