Juhlan paikka!

Tammiston alakerta on vuokrattavissa juhlatilaksi 30 – 80 hengen juhliin ja se käsittää maksimissaan kolme juhlasalia, pienen baaritilan sekä eteisaulan. Yhteensä tilaa on noin 150 m2. Isoimpaan saliin mahtuu n. 60 henkeä ja pieneen saliin lisäksi n. 20 henkeä ruokailemaan. Vaaleanpunainen sali on varattu noutopöydälle sekä tarvittaessa myöhemmin tanssille ja orkesterille. Vanhat puulattiat sekä vuosisadan alun mukaiset  paperitapetit pinkopahveineen huokuvat ainutlaatuista tunnelmaa. Tilan vanhaa esineistöä on jätetty vieraiden ihailtavaksi.

Tammiston juhlatila sijaitsee ihanteellisen matkan päässä Turusta ( 15min. autolla) sekä mm. Raision, Maskun, Merimaskun kirkot  sekä Turussa Mikaelin kirkko sijaitsevat sopivan ajomatkan päässä. Romanttisessa Naantalin vanhassa kaupungissa sijaitseva historiallinen Birgittaiskirkko on myös suosittu hääkirkko, josta häitä tullaan viettämään Tammiston tilalle.

Pihallamme on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja auton voi tarvittaessa jättää myös yöksi. Tarvittaessa vieraille löytyy myös majoitusta. Tilalla on A-oikeudet.

Hinnat

Vuokraamme tilaa ainoastaan omalla pitopalvelun yhteydessä. Kesäkuukausina 1.6.-30.8. välisenä aikana keskitymme majoituspalveluumme, jolloin emme järjestä juhlatilaisuuksia. Tilavuokramme on 1050e/ päivä sisältäen tapaamisen (1 krt/max.2h), järjestelyt, kattaukset, pienet pöytäkukat, servetit ja kynttilät , siivouksen sekä tarjoilun. Menut alkaen 42e/hlö, alkoholeista teemme erikseen tarjouksen.  Minimilaskutusmäärä juhlissa 30 aikuista.

Tila on käytettävissä klo 24.00 asti.

Tee tarjouspyyntö tästä